Trawa cytrynowa Paragwajska 500G do kuchni tajskiej, Naparów ziołowych.
towar niedostępny
Opis
Trawa cytrynowa z Paragwaju, krojona, idealna na herbatę i jako dodatek do kuchni azjatyckiej
- Ceniony składnik kulinarny i ziołowych naparów ze względu na cytrynowy zapach. 2-3 cm krój sprawia, że nasz produkt jest doskonałym składnikiem zup tajskich i herbatek. Nadaje się również dodatek do potraw z drobiu, ryb, wołowiny i owoców morza.
- Trawa cytrynowa z Paragwaju jest znacznie bardziej aromatyczna niż jej tańsze odpowiedniki, np. z Egiptu.
- Importujemy całe liście, tniemy je w Polsce i natychmiast je pakujemy. Zapewnia to naszym klientom produkt o najwyższej jakości.
- Duże, szczelnie zamknięte opakowanie wystarcza na długi czas i jest odpowiedni dla osób lubiących kuchnię azjatycką i południowoamerykańską.
Trawa cytrynowa często dodawana jest do popularnego brazylijskiego napoju yerba mate, nadając mu orzeźwiający, cytrynowy aromat. Dobrze smakuje także w tradycyjnych herbatach ziołowych lub jako dodatek do zielonej lub czarnej herbaty.
Skład: 100% trawa cytrynowa
Kraj pochodzenia: Paragwaj
AC