Trawa cytrynowa Paragwajska 500G do kuchni tajskiej, Naparów ziołowych
towar niedostępny
Opis
Trawa cytrynowa z Paragwaju, krojona, idealna na herbatę i jako dodatek do kuchni azjatyckiej
- Ceniony składnik kulinarny i ziołowych naparów ze względu na zapach, przypominający zapach cytryny. Przystępny wymiar 2-3 cm sprawia, że nasz produkt jest doskonałym składnikiem zup tajskich i herbatek. Nadaje się również do stosowania z drobiem, rybami, wołowiną i owocami morza.
- Trawa cytrynowa z Paragwaju jest znacznie bardziej aromatyczna niż jej tańsze odpowiedniki, np. z Egiptu.
- Importujemy całe liście, tniemy je w Polsce i natychmiast je pakujemy. Zapewnia to najwyższą jakość dla naszych klientów.
- Duże opakowanie wystarcza na długi czas i jest odpowiedni dla osób lubiących kuchnię azjatycką i południowoamerykańską.
Trawa cytrynowa często dodawana jest do popularnego brazylijskiego napoju yerba mate, nadając mu orzeźwiający, cytrynowy aromat. Dobrze smakuje także w tradycyjnych herbatach ziołowych lub jako dodatek do zielonej lub czarnej herbaty.
Skład: 100% Trawa Cytrynowa
Kraj pochodzenia: Paragwaj